Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachine marketing is uitermate geschikt om zeer gericht je doelgroep te bereiken. Ongeveer 80% van bezoekers van websites komt via zoekmachines op de gewenste website terecht. Zorg ervoor dat de klant je kan vinden!

Co-Engineer start altijd met een analyse van de beoogde website. Vervolgens maken we onderscheid tussen natural search (zoekmachines) en de organic pages (webpagina zelf). Co-Engineer volgt drie stappen:

1. Website analyse

Vooraf is het zaak de huidige situatie duidelijk in kaart te krijgen. Dit doen we via een aantal mogelijke checks welke we de klant ook kunnen voorleggen en later altijd op kunnen terugvallen. Meer informatie over een vrijblijvend website analyse »

2. Organic pages optimalisatie SEM (SEO)

Er zijn verschillende truuks om de vindbaarheid van induviduele pagina’s en gehele website te verbeteren. Deze toepassingen zijn allemaal uitvoerbaar op website zelf. We onderscheiden:

  • Website structuur (META)
  • Pagina + url benaming (fancy url's)
  • Alt-tag’s bij afbeeldingen + Title-tag's bij links
  • Opmaak van tekst (H2 / BOLD)
  • Opzettelijke spelfouten (belangerijke keywords)

Meer informatie over SEO »

3. Natural search optimalisatie SEM (SEA)

De meest duurzame manier om optimaal vindbaar te zijn en te blijven bij verschillende zoekmachines. Deze toepassingen zijn uit te voeren op de website zelf en/of via andere partijen. We onderscheiden:

  • Link strategie en/of offensief
  • Actuele informatie
  • Google Ad-words

Lees meer over SEA »

Google AdWords

Google AdWords is de manier om snel via relevante advertenties de juiste doelgroep te bereiken. Bovendien kan gestart worden met lage budgetten per maand waarbij tevens een dagbudget bepaald kan worden. Op deze wijze is volledige controle over de uitgaven mogelijk. Wijzigingen aan de advertenties zijn ook direct door te voeren en nieuwe producten kunnen direct gepromoot worden.

Bekijk het portfolio »


Vacatures Co-Engineer Support Banners Co-Engineer Support Co-Engineer Nieuws Co-Engineer Support http://hosting.co-engineer.nl Co-Engineer Support Co-Engineer Portfolio Co-Engineer Support Partners Co-Engineer Co-Engineer Support Testimonials Co-Engineer Support Downloads


co-engineer bv
media park -
sumatralaan 45 (mc3)
1217 GP  hilversum

Erkende Schoorsteenveger

T  035 - 677 55 60
F  035 - 677 55 59
E  info@co-engineer.nl
Co-Engineer in de Gouden Gids Co-Engineer op Last.fm Co-Engineer op Hyves.nl Co-Engineer op LinkedIn