Design & Usability

Design

Alles wat je om je heen ziet heeft een design. Co-Engineer maakt allerlei soorten designs voor het internet. Van schermontwerpen, nieuwsbrieftemplates tot aan banners. Belangrijk hierbij is wat je wilt uitstalen en communiceren. Co-Engineer bewaakt altijd het centrale communicatiedoel. Wil je de informeren, merkbekendheid genereren of juist thematische of actiematige doelstellingen bereiken. Indien je al een bestaande huisstijl hebt voert Co-Engineer deze huisstijl door in de designs voor het internet. Je kan hierbij denken aan het logo, het beeldmerk en de kleuren van de huisstijl.

Redesign

Heb je al een website maar wil je deze aanpassen aan de huidige technische en visuele eisen. Dan kan je bij Co-Engineer terecht voor een redesign. Bij een redesign maken we een nieuw schermontwerp. De stuctuur en teksten van de huidige website blijven behouden. Er komt als het ware een nieuwe ‘look’ overheen. Interesse? Neem dan direct contact op met Co-Engineer.

Usability

Usability wordt ook wel gebruiksvriendelijk genoemd. Iets is gebruiksvriendelijk wanneer een gemiddelde gebruiker van een gebruiksartikel of computersoftware het product of programma eenvoudig en zonder grote problemen kan gebruiken.

Noodzakelijk

  • De bediening moet logisch zijn.
  • De bediening moet consequent zijn.
  • De bediening en indeling van standaardelementen moet overeenkomen met softwarestandaarden.

Weergave

Websites zien er niet op iedere computer en in iedere browser identiek uit. De programmeertalen waarin de websites geschreven zijn, worden door elke computer en browser afzonderlijk geïnterpreteerd en weergegeven. Co-Engineer houdt rekening met deze veelvormige weergave.

Eindgebruiker

De eindgebruiker staat centraal bij een product of oplossing. Wanneer de eindgebruiker zijn of haar doelen effectief, efficiënt en naar tevredenheid behaalt binnen de gegeven usability standaarden is het project geslaagd.

Bekijk het portfolio »


Vacatures Co-Engineer Support Banners Co-Engineer Support Co-Engineer Nieuws Co-Engineer Support http://hosting.co-engineer.nl Co-Engineer Support Co-Engineer Portfolio Co-Engineer Support Partners Co-Engineer Co-Engineer Support Testimonials Co-Engineer Support Downloads


co-engineer bv
media park -
sumatralaan 45 (mc3)
1217 GP  hilversum

Erkende Schoorsteenveger

T  035 - 677 55 60
F  035 - 677 55 59
E  info@co-engineer.nl
Co-Engineer in de Gouden Gids Co-Engineer op Last.fm Co-Engineer op Hyves.nl Co-Engineer op LinkedIn