Profiel

Co-Engineer is een ervaren internetbureau waar een relaxte werksfeer gecombineerd wordt met een professionele aanpak. Vanuit de inspirerende omgeving op het Media Park te Hilversum maken we alles op maat, maar gebruiken standaardoplossingen waar mogelijk. Co-Engineer is met name sterk in de functionele en technische kant van projecten. Voor het creatieve gedeelte werkt Co-Engineer nauw samen met een selecte groep partners. Kijk op de pagina met testimonals wat klanten over Co-Engineer te zeggen hebben.

Co-Engineer beschikt over een enthousiast team. Binnen het team blinkt iedereen uit in zijn vakgebied, zijn eigen specialisme. Is het internet het kloppend hart van de organisatie? Dan is Co-Engineer graag jouw partner!

De zakelijke markt...

Co-Engineer richt zich op de zakelijke markt en onderscheidt twee specifieke doelgroepen; bedrijven die 100% afhankelijk zijn van het internet en bedrijven die het internet ter ondersteuning gebruiken.

Dit doen we

Blijf op de hoogte: mijn.co-engineer.nl

Alle werkzaamheden kunnen eenvoudig via een eigen account op http://mijn.co-engineer.nl gevolgd worden. Via deze gepersonaliseerde omgeving ben je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen aangaande je eigen projecten bij Co-Engineer. Welke actiepunten zijn afgerond en welke staan nog open? Hoe staat het met de planning en het budget? Welke diensten neem je allemaal af, en wanneer verlopen deze? Ook kan je hier terecht voor support én vind je hier bijvoorbeeld de factuurhistorie en andere belangrijke zaken.Vacatures Co-Engineer Support Banners Co-Engineer Support Co-Engineer Nieuws Co-Engineer Support http://hosting.co-engineer.nl Co-Engineer Support Co-Engineer Portfolio Co-Engineer Support Partners Co-Engineer Co-Engineer Support Testimonials Co-Engineer Support Downloads


co-engineer bv
media park -
sumatralaan 45 (mc3)
1217 GP  hilversum

Erkende Schoorsteenveger

T  035 - 677 55 60
F  035 - 677 55 59
E  info@co-engineer.nl
Co-Engineer in de Gouden Gids Co-Engineer op Last.fm Co-Engineer op Hyves.nl Co-Engineer op LinkedIn