Advies & Begeleiding

Oriënterend Gesprek

Co-Engineer nodigt je als opdrachtgever/klant graag uit voor een oriënterend gesprek. Na dit gesprek ontvang je een voorstel waarin jouw wensen en ideeën, een kostenraming en eventueel een planning is opgenomen. Uiteraard is dit voorstel geheel vrijblijvend. Indien beide partijen het voorstel getekend hebben gaan we van start. Uiteraard is elke opdracht uniek, globaal doorloopt een project bij Co-Engeer de volgende stappen.

  • Conceptontwikkeling
  • Functioneel- en Technisch ontwerp
  • Design
  • Interactief Design
  • Testfase

Conceptontwikkeling

In een proces van intensieve interactie met de opdrachtgever/klant worden bestaande wensen en ideeën vertaald naar een gefundeerd conceptplan ( programma van eisen) voor een website.

Functioneel & technisch ontwerp

Aan de hand van een brainstorm sessie(s) en content-storyboards worden per gebruikersgroep processen inzichtelijk gemaakt. Dit resulteert in een gedetailleerde bouwtekening. Op basis hiervan wordt een logische navigatiestructuur bepaald.

Design

Co-Engineer ontwerpt het design (Look & Feel) in de vorm van (digitale) schetsen, die door middel van regelmatige terugkoppeling worden aangescherpt aan wensen en eisen van de klant en/of de huidige huisstijl.

Interactief Design

Co-Engineer integreert de navigatiestructuur met  het design (de Look & Feel), zodat een professioneel interactief design ontstaat, dat volledig aan hedendaagse standaarden en de wensen van de klant voldoet.

Test fase

Na de oplevering van elke website volgt een testperiode. Dit doet Co-Engineer om de website volledig af te stemmen op wensen en eisen die voortkomen uit de daadwerkelijke gebruikerservaringen.

Bekijk het portfolio »


Vacatures Co-Engineer Support Banners Co-Engineer Support Co-Engineer Nieuws Co-Engineer Support http://hosting.co-engineer.nl Co-Engineer Support Co-Engineer Portfolio Co-Engineer Support Partners Co-Engineer Co-Engineer Support Testimonials Co-Engineer Support Downloads


co-engineer bv
media park -
sumatralaan 45 (mc3)
1217 GP  hilversum

Erkende Schoorsteenveger

T  035 - 677 55 60
F  035 - 677 55 59
E  info@co-engineer.nl
Co-Engineer in de Gouden Gids Co-Engineer op Last.fm Co-Engineer op Hyves.nl Co-Engineer op LinkedIn